Beyazay Dernegi Baskani Boyaci, Aday Adayligini Açikladi

Türkiye Beyazay Dernegi Mugla Sube Baskani Pinar Boyaci, AK Parti’den Mugla Milletvekili aday adayligini açikladi. Boyaci, “Ülkemiz kadar Mugla’mizda da katedilecek yol, yapilacak çok isimiz var. Onlari da insallah sizlerle aday adayi olarak degil, aday olarak paylasacagim” dedi.

Beyazay Dernegi Baskani Boyaci, Aday Adayligini Açikladi


Türkiye Beyazay Dernegi Mugla Sube Baskani Pinar Boyaci, AK Parti Mugla Il Baskanligi binasi önünde düzenledigi basin toplantisiyla milletvekili aday adayligini açikladi.



Boyaci, adaylik açiklamasinda su ifadeleri kullandi: “Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in Türkiye Yüzyili hedefi ve vizyonu içinde yer almak ve onun rehberliginde 14 Mayis 2023 tarihinde yapilacak olan Cumhurbaskanligi ve 28. Dönem Milletvekilligi seçimlerinde ter akitmak üzere AK Parti Mugla Milletvekilligi aday adayligimi sizlerle paylasmak istiyorum. Amacim, Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde güçlü bir Türkiye Yüzyili, güçlü bir Mugla Yüzyili’na ulasmaktir. Ülkemiz kadar Mugla’mizda da kat edilecek yol, yapilacak çok isimiz var. Onlari da insallah sizlerle aday adayi olarak degil, aday olarak paylasacagim” dedi.

Kaynak: İHA