Türk Telekom'dan Deprem Bölgelerindeki Ücretsiz Iletisime Iliskin Açiklama

Türk Telekom’dan deprem bölgelerindeki iletisime iliskin açiklamada, ’’Deprem bölgesinde iletisimin devamliligi için Türk Telekom olarak var gücümüzle çalismalarimiza devam ediyoruz. Kahramanmaras, Adiyaman, Adana, Diyarbakir, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Malatya, Hatay, Sanliurfa illerinde bulunan tüm müsterilerimize iletisim destegimizi sürdürmek adina, hatlarina yeniden ücretsiz konusma, SMS ve internet tanimlanmistir’’ denildi.

Türk Telekom'dan Deprem Bölgelerindeki Ücretsiz Iletisime Iliskin Açiklama


Türk Telekom, sosyal medya hesabindan deprem bölgelerindeki iletisime iliskin açiklama yapti. Açiklamada su ifadelere yer verildi:

’’Deprem bölgesinde iletisimin devamliligi için Türk Telekom olarak var gücümüzle çalismalarimiza devam ediyoruz. Kahramanmaras, Adiyaman, Adana, Diyarbakir, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Malatya, Hatay, Sanliurfa illerinde bulunan tüm müsterilerimize iletisim destegimizi sürdürmek adina, hatlarina yeniden ücretsiz konusma, SMS ve internet tanimlanmistir.

Ayrica ilgili illerde bulunan tüm vatandaslarimiz, ankesörlerimiz üzerinden yurt içi her yöne ücretsiz görüsme yapabilir ve kullandiklari operatörden bagimsiz olarak Türk Telekom WiFi internet erisim noktalarimizdan ücretsiz kullanim saglayabilirler. Bölgedeki tüm WiFi erisim noktalarimizin adres bilgisine buradan ulasilabilinir: turktelekom.ly/erisimnoktalari’’
Kaynak: İHA