Jandarma Ekipleri, 'Güvenli Egitim' Için Okullarda

Aksaray’da 2022-2023 egitim ögretim yili ikinci döneminin baslamasiyla birlikte jandarma ekipleri de okullarda ögrencilerle bulusarak “Güvenli Egitim” çerçevesinde ögrencilere bilgiler verdi.

Jandarma Ekipleri, 'Güvenli Egitim' Için Okullarda
Aksaray’da 2022-2023 egitim ögretim yili ikinci döneminin baslamasiyla birlikte egitim faaliyetlerine yeniden baslayan Il Jandarma Komutanligi ekipleri ilçe, belde ve köylerdeki ögrencilerle bir araya geliyor. Güvenli egitim ortaminin saglanmasi ve ögrencilerin bilgilendirilmesi çerçevesinde olusturulan “Güvenli egitim” çerçevesinde ögrencilere bilgiler veren jandarma ekipleri ayni zamanda ögrencilerinde merak ettigi sorulari yanitliyor. Sohbet ortaminda ögrencilere egitim veren jandarma ekipleri egitimin ardindan ögrencilere jandarma dergisi, jandarma boyama kitabi ve çesitli hediyeler verdi.

Il Jandarma Komutanligindan yapilan yazili açiklamada, “Gelecegimizin teminati, yarinlarimizin umudu olan çocuklarimizin egitim-ögretim hayatlarini huzur ve güven içerisinde sürdürmeleri için egitim ve farkindalik faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecektir” denildi.
Kaynak: İHA