Enerjisa Enerji, Yeni Konseptli Müsteri Hizmet Merkezinin Ikincisini Depremden Etkilenen Osmaniye'de Açti

Türkiye’nin önde gelen elektrik dagitim, perakende satis ve müsteri çözümleri sirketi Enerjisa Enerji, yeni konseptli müsteri hizmet merkezinin ikincisini depremden etkilenen Osmaniye’de açti.

Enerjisa Enerji, Yeni Konseptli Müsteri Hizmet Merkezinin Ikincisini Depremden Etkilenen Osmaniye'de Açti
Global tasarim, konsept ve deneyim ajanslariyla çalisarak hazirladigi yeni konseptli yenilikçi müsteri hizmetleri merkezini Aralik ayi basinda ilk kez Ankara Sögütözü’nde açan Enerjisa Enerji, yeni konseptli ikinci merkezi için depremden etkilenen Osmaniye’yi tercih etti. Müsterilerin kisitli zamanlarinda islemlerini daha kolay ve hizli bir sekilde gerçeklestirebilmeleri için özel olarak tasarlanan merkez, Osmaniye’de hizmete girdi.

Teknolojii ve doganin birlikteligi

Osmaniye’de hizmete giren yeni müsteri hizmet merkezi için sektörde öncü konsept tasarim ve deneyim ajanslariyla is birligi yapildi. Müsteriler, islemlerini hizlica tamamlarken teknoloji ve doganin birlikteligini de deneyimleme firsati bulacaklar.

Müsteriler için ebeveyn odasindan isaret dili bilen müsteri temsilcisilerine kadar her sey düsünüldü

14 farkli ilde 10 milyondan fazla müsteriye ulasarak 22 milyonu askin kisiye hizmet veren Enerjisa Enerji, sektöre ilham veren deneyimler sunma konusunda çalismalarini sürdürüyor. Yüzde yüz yenilenebilir enerji kaynaklarindan üretilen temiz ve yesil enerji kullanan müsteri hizmetleri merkezleri, kagit tasarrufu saglayacak dijital ekranlar ve yeni nesil kiosk ile sürdürülebilirlik vizyonunu müsterileriyle bulusturmayi amaçliyor. Ayrica, farkli hedef kitlelere hitap eden özel tasarlanmis modüler bekleme alani ve yeni nesil dijital ekranlar ile müsterilere konforlu bir ortamda ilgi çekici etkinliklerle bilgilenme imkani sunuyor.

Daha iyi bir gelecek yolculugunu devam ettirme ve müsterilerini bu anlamda bilinçlendirme misyonunu, sürdürülebilirligi ve teknolojiyi odagina alarak kuvvetlendiren sirket, esit erisim prensibiyle engelsiz bir müsteri deneyimini Osmaniye’deki merkezde de hayata geçirdi. Müsteri Hizmetleri Merkezinde ebeveyn odasi, engelli hareket alanlari, isaret dili bilen müsteri temsilcisi destegi ve daha birçok uygulama ile müsterilerinin tamamina kesintisiz ve esit erisim sagliyor.

“Biz depremin ilk anindan itibaren buradaydik, deprem sonrasi yeniden yapilanma için de buradayiz ve hep var olmaya devam edecegiz”

Enerjisa Enerji üst düzey yöneticilerinin de yer aldigi açilista, Enerjisa Enerji’nin ‘Daha Iyi Bir Gelecek’ yolculugundaki bu yeni deneyim ve hizmet merkezi hakkindaki düsüncelerini paylasan Enerjisa Enerji Perakende Satis Sirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk, “Deprem bölgesinde verdigimiz hizmet çok kiymetli. Biz bu bölgeye her zaman en kaliteli sekilde hizmet veren bir sirketiz ve dün de vardik, bugün de variz, yarin da burada tüm gücümüzle olmaya devam edecegiz. Burayi iyi taniyor ve müsterilerimizin ihtiyaçlarini detayli sekilde analiz ederek dogru yaklasim ve çözüm önerileri sunuyoruz. Osmaniye’de depremden zarar görmüs eski merkezimizin yerine islemlerin kesintisiz bi sekilde devam edebilmesi için konteyner hizmet merkezimizi hizlica konumlandirmistik. Ayni zamanda buraya yeni bir soluk olacak ve konfor saglayacak yeni bir merkezi tasarlamak için kollari sivadik. Müsterilerimizin beklentilerini dikkate alarak tasarladigimiz yeni konseptimizi Osmaniye’ye tasima çalismalarimizi kisa sürede tamamladik. Bugün görüyoruz ki müsterilerimiz kisitli zamanlarinda buraya geldiginde islemlerini kolay ve hizlica tamamlayabiliyorlar. ‘Herkes için daha iyi bir gelecek’ diyerek çiktigimiz yolda müsterilerimize en üst seviyede deneyim yasatmanin yani sira sürdürülebilirlik ilkelerimizden de sasmadik. Osmaniye Müsteri Hizmetleri Merkezimizde hem yüzde yüz yenilenebilir enerji kaynaklarindan üretilen temiz ve yesil enerjiyi kullanilacak hem de kagit tasarrufu saglayacak dijital ekranlarla sürdürülebilirlik odakli çözümler sunuyoruz. Bu yeni konsept için emegi geçen tüm arkadaslarima tesekkür ediyor ve tüm Osmaniyelilere hayili olmasini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA