Bahçeye Gömdügü Uyusturucu Ile Yakalanan Sahis Tutuklandi

Aksaray’da uyusturucu madde temin etmek ve ticaretini yapmak suçundan jandarma ekiplerince takibe alinan süpheli, evinin bahçesine gömdügü uyusturucu ile birlikte yakalandi. Süpheli sahis sevk edildigi mahkemece tutuklandi.

Bahçeye Gömdügü Uyusturucu Ile Yakalanan Sahis Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre, Il Jandarma Komutanligina bagli Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ekipleri merkez ilçe sinirlari içerisinde uyusturucu madde temin ve ticareti yapildigi bilgisine ulasti. Ihbar sonrasi istihbari çalisma baslatan jandarma ekipleri N.Ç.’nin yakalanmasi için harekete geçti. Uyusturucu madde temin etmek ve ticaretini yapmak suçundan jandarma ekiplerince teknik ve fiziki takibe alinan süpheli, bir müstakil evde düzenlenen operasyonla yakalandi. Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde sahsin evi ve çevresinde arama yapildi. Yapilan aramalarda N.Ç.’nin evin bahçesine gömdügü 2 kilo 200 gram kubar esrar maddesi ile 2 adet kurusiki tabanca, 2 adet ruhsatsiz av tüfegi, 29 adet av tüfegi fisegi ve 37 adet kurusiki tabanca fisegi ele geçirildi. Gözaltina alinan süpheli sahis, islemlerinin tamamlanmasinin ardindan sevk edildigi mahkemece tutuklandi.

Il Jandarma Komutanligi yazili açiklamasinda, “Vatandaslarimizi zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karsi titiz ve gayretli çalismalarimiza gece gündüz demeden araliksiz devam edilecektir. Kamuoyuna saygiyla sunulur” denildi.
Kaynak: İHA