Hasanbeyli Deprem Konutlarinda 98 Daire Yil Sonundan Hak Sahiplerine Teslim Edilecek

Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde depremzedeler için yaptirilan kalici deprem konutlarinin 7 blokta 98 dairenin yil sonunda hak sahiplerine teslim edilecek.

Hasanbeyli Deprem Konutlarinda 98 Daire Yil Sonundan Hak Sahiplerine Teslim Edilecek
Hasanbeyli Yesilyurt Mahallesinde depreme karsi dayanikli, standartlari yüksek içerisinde 2+1 ve 3+1 daireler bulunan toplam 37 blokta 512 daireden olusan deprem konutlari insaat alaninda çalismalar sürüyor. Yil sonunda bloktaki 98 dairenin yil sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlaniyor.

Hasanbeyli kalici deprem konutlarinin insaat alaninda incelemelerde bulunan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yilmaz, "Kalici deprem konutlarimizin insaati hizla devam ediyor. Bu alanda 37 blogun çalismalari devam ediyor. Bu yilin sonunda 7 blok 98 konut teslim edilmis olacak. Nisana kadar buranin tamami bitecek, tamami bittiginde 512 konut depremzede vatandaslarimiza teslim edilecek. Burada yapilan konutlarimiz depreme karsi dayanikli, standartlari yüksek, lüks diyebilecegimiz daireler. Çok güzel bir alanda yapiliyor. Emegi geçen bütün kurumlarimiza tesekkür ediyorum. Depremzede vatandaslarimizin bu kalici konutlarina bir an evvel kavusmasi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yilin sonunda 98 konutumuzu da burada teslim etmis olacagiz" dedi.

Kaynak: İHA