Alkollü Sürücünün Karistigi Kazada, Araçlarin Arasinda Kalan Yayanin Bacagi Koptu

Izmir’in Buca ilçesinde alkollü sürücünün karistigi ve iki otomobilin çarpistigi trafik kazasinda, kaldirimda yürüyen kadin araçlarin arasinda kaldi. Meydana gelen kazada talihsiz kadinin bir bacagi koparken, araçlarda bulunan 2 kisi hafif yaralandi.

Alkollü Sürücünün Karistigi Kazada, Araçlarin Arasinda Kalan Yayanin Bacagi Koptu


Kaza saat 02.00 siralarinda Dumlupinar Mahallesi’nde, Kibris Caddesi ve 75 Sokak kesisiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, süratli oldugu öne sürülen Z.G. (50) idaresindeki 10 AGJ 827 plakali araç, Kibris Caddesi’nde ilerledigi sirada, sokaktan caddeye çikan 35 NIR 63 plakali araca çarpti. Çarpismanin etkisiyle savrulan otomobil kaldirima savrulurken, bu esnada kaldirimda yürüyen E.U. (35) adli kadin, araç ile kaldirim arasina sikisti. Kazayi görenlerin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yolda güvenlik önlemleri alirken, araç ile kaldirim arasina sikisan kadin, itfaiye ekiplerinin çalismasiyla kurtarildi. Meydana gelen kazada E.U.’nun sag bacaginin koptugu ögrenilirken, feci sekilde yaralanan kadin saglik ekipleri tarafindan ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Öte yandan kazada her iki araç sürücüsünün de hafif yaralandigi ve yine saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildigi ögrenildi.

Sürücü alkollü çikti

Polis ekipleri tarafindan yapilan çalismalarda, otomobil sürücüsü Z.G.’nin alkollü oldugu öne sürüldü. Hafif yaralanan sürücünün tedavisinin ardindan gözaltina alinacagi ögrenildi.

Kaza sebebiyle bir süre trafige kapanan cadde, araçlarin çekilmesinin ardindan normale dönerken, yaralilarin hastanedeki tedavisi sürüyor. Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA