'Batakliga Saplandim' Dedi, Tekel Bayii Önünde Alkol Alirken Bulundu

Aydin’in Efeler ilçesinde 112 Acil Çagri Merkezi’ni arayarak gözlerinin görmedigini ve kaybolarak batakliga saplandigini belirtip yardim isteyen sahis, emniyet güçlerini alarma geçirdi. Sahsin en son görüldügü bölgede arastirmalarini yogunlastiran ekipler, yardim isteyen sahsi bir tekel bayii önünde alkol alirken buldu.

'Batakliga Saplandim' Dedi, Tekel Bayii Önünde Alkol Alirken Bulundu
Olay, Zafer Mahallesi 104 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çagri Merkezi’ni arayan G.A. (63) Adnan Menderes Üniversitesi taraflarinda oldugunu, gözlerinin görmedigini ve kaybolarak batakliga saplandigini belirtip yardim istedi. Ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede sahsin ihbarda bulundugu bölgeye gelen ekipler G.A.’yi aramaya basladi.

Arama çalismalari sirasinda vatandaslardan alinan bilgiler çerçevesinde sahsin en son bulundugu bölgede aramalarini yogunlastiran ekipler, G.A.’yi bir tekel bayii önündeki kaldirimda alkol alirken buldu. Sahis ile yapilan görüsmede görme probleminin bulunmadigi anlasildi. Polis ekiplerinin evine götürmek için uzun ugraslar verdigi G.A. ekiplerin tüm taleplerini reddetti. Sahsi bir türlü ikna edemeyen polis ekipleri normale dönerken, G.A. ise bölgeden uzaklasti.
Kaynak: İHA