Ordu'daki Kazada Ölenlerin Sayisi 5'E Çikti

Ordu’nun Akkus ilçesinde otomobil ile tirin çarpismasi sonucu meydana gelen ve 4 kisinin öldügü kazada agir yaralanan Ismail Kocakoç’un hayatini kaybetmesiyle ölü sayisi 5’e çikti.

Ordu'daki Kazada Ölenlerin Sayisi 5'E Çikti
Kaza, ilçeye bagli Yukaridügencili Mahallesi Ikizoglu mevkisinde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Niksar istikametine seyir halinde olan Necmi Seker’in (44) kullandigi 52 ACA 274 plakali tir ile Akkus istikametine giden Samet Kocakoç (22) yönetimindeki 52 AED 730 plakali otomobil, yolun virajli ve sisli olmasi nedeniyle çarpisti. Ihbar üzerine olay yerine sevk edilen saglik ekipleri, yaptiklari incelemede sürücü Samet, babasi Mustafa anne Güllü Kocakoç’un olay yerinde hayatini kaybettigi belirledi.

Kazada hayatini kaybeden Mustafa Kocakoç’un diger oglu ve agir yarali olan Ismail Kocakoç (32), Ünye Devlet Hastanesi’nde yogun bakimda 2 gün süren yasam mücadelesini kaybetti. Ismail Kocakoç’un cenazesi bugün ikindi namazini müteakiben Akkus Koçcuvaz Mahallesi Karamancik Camisi’nde kilinacak cenaze namazindan sonra aile kabristanligina defnedilecek.

Kazanin ardindan gözaltina alinan tir sürücüsü Necmi Seker, çikarildigi mahkemece tutuklanmisti.
Kaynak: İHA