Medya Basin Federasyonu'ndan IHA'ya Ödül

Medya Basin Federasyonu tarafindan düzenlenen 5. Geleneksel Medya Ödülleri Töreni’nde Ihlas Haber Ajansi Ankara Haber Müdürü Beyazit Cebeci ödüle layik görüldü.

Medya Basin Federasyonu'ndan IHA'ya Ödül
Medya Basin Federasyonu tarafindan gerçeklestirilen 5. Geleneksel Medya Ödülleri Ankara’da düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Medya Basin Federasyonu Yönetim Kurulu ve degerlendirme ekibinin yazili ve görsel medya kuruluslarinin yayinlarini temel alarak gerçeklestirdigi ödül töreninde, gayretli çalismalar, örnek mücadelesi ile basarilara imza atan ve kamuoyunun takdirini kazanmis, siyasetçi, bürokrat, televizyon ve sanat dünyasi, is adami ve sivil toplum kuruluslari ödüllendirildi. Törende onursal ödüle layik görülen Ihlas Haber Ajansi Ankara Haber Müdürü Beyazit Cebeci yerine IHA muhabiri Hüseyin Samet Öksüz ödülü teslim aldi.

Ödül töreninde konusma yapan Medya Basin Federasyonu Genel Baskani Ibrahim Yaman, “Bizim amacimiz Türkiye’deki bütün yerel medyacilari ve ulusal medyayi bir araya getirmek. Biz çok büyük bir aileyiz. Ailemize sahip çikmamiz lazim. Bugün Filistin’de gazetecilerimiz sehit oluyor, baska yerde öldürüyorlar. Gittigimiz haberlerde sikinti çekiyoruz. Hepimizin birbirimize sahip çikmasi lazim. Gazetecilik çok büyük bir meslek. Bu geceye katilimlarinizdan dolayi çok tesekkür ediyorum, iyi ki geldiniz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA