Milas'ta Motosikletler Çarpisti Açiklamasi 2 Yarali

Mugla’nin Milas ilçesinde iki motosikletin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 2 kisi yaralanirken, kaza ani çevredeki is yerlerinin güvenlik kameralarinda anbean kaydedildi.

Milas'ta Motosikletler Çarpisti Açiklamasi 2 Yarali


Kaza, Halil Bey Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.Y. (17) idaresindeki 48 AGF 090 plakali motosiklet, Emek Mahallesi Alev Caddesi’nden çikarak orta seritten karsiya geçmeye çalisan 48 ALM 864 plakali motosikletle çarpisti. Çarpismanin etkisiyle O.Y.’nin kullandigi motosiklette yolcu olarak bulunan D.Y. (22) ile 48 ALM 864 plakali motosikletin sürücüsü yaralandi. Kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen trafik ekipleri ikinci bir kazanin meydana gelmemesi için yolu trafige kapatirken, saglik ekipleri de yaralilara ilk müdahalelerini yaparak ambulansla hastaneye kaldirdi. Hastanede tedavi altina alinan yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi. Kazaya karisan motosikletlerin çekici marifeti ile yoldan kaldirilmasi ile trafik normale döndü.

Kaza ani güvenlik kameralarina yansidi

Iki motosikletin karistigi kaza ani çevredeki is yerlerinin güvenlik kameralari tarafindan anbean kaydedildi. Kameralara yansiyan görüntülerde dönüs yapmak isteyen motosiklete seyir halinde olan diger motosikletin çarpmasi ve motosikletlerin savrulmasi yer aldigi görüldü.

Kaynak: İHA