Antalya'da Alacak Verecek Meselesinde Kan Akti Açiklamasi 1 Yarali

Antalya’da alacak verecek meselesi nedeniyle çiktigi iddia edilen kavgada bir kisi silahla yaralandi. Olay yerinden lüks araçla kaçan süpheli ara sokakta yakalanirken, ekiplere “Sizle bir sorunum yok, problem yok kardesim. Arkadaslar ben sizi seviyorum” dedi.

Antalya'da Alacak Verecek Meselesinde Kan Akti Açiklamasi 1 Yarali
Olay, saat 20.45 sirasinda Konyaalti ilçesi Arapsuyu Mahallesi 607 Sokak’taki bir kiraathane önünde meydana geldi. 50 yasindaki Mecit Y. ile Nurettin G. (66) iddiaya göre aralarindaki alacak verecek meselesi nedeniyle tartisti. Tartismanin büyümesiyle Mecit Y., üzerindeki tabanca ile Nurettin G.’ye 3 el ates etti. Vücuduna iki mermi isabet eden Nurettin G., kanlar içinde yere yigilirken, süpheli olay yerinden 05 ACG 005 plakali otomobiliyle kaçti. Bu sirada bölgeden geçen devriye ekibine vatandaslar durumu haber verdi. Ekibin anonsuyla adrese çok sayida polis ekibi sevk edildi. Süphelinin pesine Asayis Sube Müdürlügü Motosikletli Yunus timleri ayni mahallenin 646 Sokaginda sahsin aracini sikistirdi. Araçtan inip kaçmaya baslayan Mecit Y., saklandigi bir apartmanin bahçesinde yakalandi. Suç aleti tabanca da ele geçirildi.

Gözaltina alinan süpheli ekip aracina götürülürken, “Sizi seviyoruz, sizle bir sorunum yok, problem yok kardesim. Arkadaslar ben sizi seviyorum” dedi.

Mecit Y., ifadesi alinmak üzere Asayis Sube Müdürlügü’ne götürüldü. Vatandaslar tarafindan kiraathanenin içine alinan Nurettin G. ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan ambulansla Antalya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Olay yeri ekipleri bölgede genis çapli inceleme yapti. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
Kaynak: İHA