Satis Islemlerini Yapacagi Araç Alev Alev Yandi

Bahçelievler’de seyir halindeki hafif ticari araç alev alev yanarak kullanilamaz hale geldi. Sürücünün satis islemleri için araci yeni sahibine götürdügü ögrenildi.

Satis Islemlerini Yapacagi Araç Alev Alev Yandi
Olay, aksam saatlerinde Bahçelievler Adnan Kahveci bulvarinda meydana geldi. Iddiaya göre, 34 LZJ 52 plakali hafif ticari araç sürücüsü Baran Özpolat, arkadaslarinin yanindan ayrilip aracina bindi. Cadde üzerinde seyir halindeyken aracindan dumanlar geldigini fark eden Özpolat, araci güvenli bir yere çekerek kontrol etmek istedi. Kontrol ettigi esnada arabadan alevlerin yükseldigini gören sürücü hemen itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken itfaiye ekipleri ise yangini söndürmek için çalisma baslatti. Yangin kisa sürede söndürülürken yanan araç kullanilamaz hale geldi. Aracin yarin satis islemlerinin gerçeklesecegi ögrenilirken ekipler olay ile ilgili genis çapli inceleme baslatti.

“Araci teslim etmeye gidiyordum sattigim arkadasa”

Olay anini anlatan sürücü Baran Özpolat, “Su ileri de araç park halindeydi arkadaslarla oturuyorduk. Daha sonra araci teslim etmeye gidiyordum sattigim arkadasa. Isiklara gelince bir duman almaya basladi.

Park ettim daha sonra alev almaya basladi.

Sonra da itfaiyeyi aradik geldiler. Araç bu sekilde. Yarin araci ekspere sokacaktik. Satis islemlerini yapacaktik” seklinde konustu.

Kaynak: İHA