Güney Açiklamasi 'Kirik Notlar Üzerine Hep Birlikte Düsünelim, Çözüm Üretelim'

Bayburt Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, yariyil tatili dolayisiyla bir mesaj yayimlayarak, “Kirik notlar üzerine hep birlikte düsünelim, çözüm üretelim” dedi.

Güney Açiklamasi 'Kirik Notlar Üzerine Hep Birlikte Düsünelim, Çözüm Üretelim'
Milli Egitim Müdürü Güney, karnelerine alan ögrencilere iyi tatiller temennisinde bulunarak, mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Dönem boyunca gösterdiginiz gayretlerin neticesi olan karnelerinize kavustunuz. Biz de karne heyecaniniza ortak olmaktan son derece bahtiyar olduk. Aldiginiz karneler, sizin kadar biz ögretmenlerinizin ve ailelerinizin de basarisi, coskusu ve umudu demektir. Zira siz basariliysaniz biz basariliyiz, siz mutluysaniz biz mutluyuz, siz umutluysaniz biz de umutluyuz demektir. Ancak karnelerinizde istenmeyen notlar varsa bu yüzden umudunuzu ve inancinizi yitirmeyin. Kirik notlar üzerine hep birlikte düsünelim, çözüm üretelim. Unutmayiniz ki basari kapisi herkese açiktir. Çalisan ve azim gösteren herkes o kapiyi açacaktir. Hak ettiginiz yariyil tatilinde ailenizle ve arkadaslarinizla güzel vakit geçirirken kendinizi daha zinde tutmayi ihmal etmeyin. Tatilinizi yaparken kendinizi gelistirmek adina kitaplardan ayri kalmayin!

Kiymetli Ögretmenler, maarif davimizi yürüttügümüz, el ele, omuz omuza verdigimiz bu süreçte sergilediginiz çalismalardan ve gösterdiginiz fedakârliklardan ötürü hepinizi tek tek kutluyorum. Bilginizle, tecrübenizle, azminizle ve bilhassa sevginizle sevgili yavrularimiza rehber oldunuz. Yürüdügümüz bu kutlu yolda sizlere minnettarim. “Her zaman yaninizda ve yakininizdayim.” diyerek çiktigim bu yolda sizler de her zaman yanimda ve yakinimda oldunuz. Varliginiz bana ve ekibime güç katti. Millî egitim camiasi adina sizlere bir kez daha sükranlarimi sunuyor, ailenizle ve sevdiklerinizle sizlere huzur dolu bir tatil diliyorum.

Degerli veliler, çocuklarimizin bilissel ve duygusal dünyasi, bir karneye sigmayacak kadar genistir. Karnelerde çocuklarin zekâ seviyesini degil gösterdigi performansi ölçtügümüzü unutmayalim. Verilen notlar yalniz ögrencilerin durumunu degil, genel olarak hepimizin egitimdeki fotografini yansitmaktadir. Tatilde çocuklarinizla güzel vakit geçirmenizi temenni ederim.

Bu vesileyle tüm ögretmenlerimize ve ailelerimize tesekkür ediyor, ögrencilerimiz basta olmak üzere tüm egitim camiasina iyi tatiller diliyorum.”
Kaynak: İHA