Dagci Babadan Ogluna Ilginç Karne Hediyesi

Artvin’in Yusufeli ilçesinde dagcilik ve doga sporlariyla ugrasan Emin Bülbül, 11 yasindaki ogluna ilginç karne hediyesi verdi. Baba, karne hediyesi olarak ogluyla birlikte ilçenin en hakim tepelerinden birine tirmanis gerçeklestirdi.

Dagci Babadan Ogluna Ilginç Karne Hediyesi
Yusufeli Dagcilik ve Doga Sporlari Ihtisas Spor Kulübü Baskani Emin Bülbül, 11 yasindaki oglu karne alinca ilginç bir karne hediyesi verdi. Ilçede farkli bölgelerde tirmanislarda bulunan Bülbül’e, her firsatta oglu Emir’de eslik etmek istedi. Baba Bülbül, ogluna basarili bir karne aldiginda kendisini de tirmanislara dahil etme sözü verdi. Imam Hatip Ortaokulu 5. Sinif ögrencisi Emir Bülbül, taktir alarak basarili bir karneyle gelince babasi sözünü tuttu.

Emin Bülbül ve arkadaslari ilçede bulunan hakim tepelerden biri olan 950 yükseklikte bulunan Usugün Tasi olarak adlandirilan bölgeye tirmanis gerçeklestirdi. Kulüp Baskani ve kulüp üyeleri esliginde zorlu ve bir o kadar eglenceli parkurda gerçeklesen tirmanisa Emir’in arkadaslari da katildi.

Kulüp üyesi Erhan Koçak yaptigi açiklamada, “Kulüp baskanimizin oglu Emir Koçak takdir aldi. Bizde ne hediye alalim diye düsündük. Dagcilik sporu yaptigimiz için böyle bir hediye vermeyi uygun gördük. çocuklar çok eglendi unutamayacaklari bir hatiralari oldu” dedi.

Emir Bülbül ise, “Karnemi aldim, babamda karne hediye olarak zorlu bir tepeye tirmanis yapmam izin verdi. Zevkli bir parkurda ilerledik. Çok eglenceliydi herkesi Yusufeli’ne bu parkura davet diyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA