Zemheride Siirli Ezgiler Gecesi

Bayburt Lisesi tarafindan hazirlanan "Zemheride Siirli Ezgiler" programinda ögrenciler tarafindan birbirinden güzel siirler okundu, sarki ve türküler söylendi.

Zemheride Siirli Ezgiler Gecesi
Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, Il Milli Egitim Müdür Yardimcilari Serdak Salik ve Mehmet Güven, STK temsilcileri, ögrenciler ögretmenler ve Bayburt halkinin katildigi program Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Programin açilis konusmasini yapan Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, siire olan ilgisini belirttikten sonra Bahaettin Karakoç’un "Ihlamurlar Çiçek Açtigi Zaman" siirini seslendirdi. Belediye Baskani Hükmü Pekmezci de tesekkür konusmasinin ardindan Bayburtlu sairlerin siirlerinden okuyarak siir gecesine katki sundu.

Bayburt Üniversitesi Egitim Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçeklesen programda ögrenciler tarafindan edebiyat dünyasinda iz birakan sairlerin birbirinden güzel siirleri okundu, orkestra esliginde sarkilar ve türküler söylendi.

Bayburt Lisesinin düzenledigi Zemheride Siirli Ezgiler programi, ögrenci ve ögretmenlerin birlikte seslendirdigi "Hayat Bayram Olsa" sarkisiyla sona erdi.
Kaynak: İHA