Bitlis'te 308 Ögrenci Okula Kazandirildi

Bitlis Milli Egitim Müdürlügü tarafindan görevlendirilen personeller tarafindan yürütülen çalismalar sonucunda iki ayda 308 ögrenci okula kazandirdi.

Bitlis'te 308 Ögrenci Okula Kazandirildi
Kent genelinde geçtigimiz aralik ayindan bu yana milli egitim personelleri tarafindan bizzat sahaya inilerek yapilan çalismalar çerçevesinde temel egitimde 199, orta ögretimde ise 109 olmak üzere 308 ögrenci egitime kazandirildi. Konuyla ilgili açiklama yapan Bitlis Milli Egitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, Milli Egitim Bakanliginin egitimin her alaninda iyilestirme ve firsat esitliginde büyük projeler gerçeklestirdigini söyledi.

Bu projelerden birinin sistem disinda kalan ve zaman zaman okulla kopuklugu olan ögrencilerle ilgili oldugunu anlatan Korkmaz, "Bu konuda bakanligimiz aralik ayindan bu yana Türkiye’nin her yerinde yogun sekilde çalisiyor. Bitlis’te aralik ayinda ekiplerimiz sahadaydi. Bugüne kadar arkadaslarimizin temel egitimde sisteme kazandirdigi ögrenci sayisi 199, ortaögretimde de 109’dur. Böylelikle 308 ögrenci sisteme kazandirildi. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Ikinci dönemde ayri bir çalisma yapacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA