Kiliç Deniz, 2022 Yilinda Da Ihracat Sampiyonu Oldu

Ege Ihracatçi Birlikleri (EIB) 2022 yilinda, Türkiye ihracatina 7,6 milyar dolarlik döviz kazandiran, ihracata büyük katki saglayan 58 üyesini, ‘Ihracatin Yildizlari’ olarak ödüllendirdi.

Kiliç Deniz, 2022 Yilinda Da Ihracat Sampiyonu Oldu
Kiliç Deniz’e bagli dis ticaret sirketi KLC Gida, 282 Milyon Dolarlik ihracat rakamiyla, bu yil da, Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller sektör liderligini sürdürerek, birincilik ödülü almaya hak kazandi.

‘Ihracatin Yildizlari’ 2022 yili ödül töreninde, sektör birinciligi ödülünü, Kiliç Deniz Ihracat Direktörü Hilay Agaoglu, Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller Ihracatçilari Birligi Yönetim Kurulu Baskani Bedri Girit ve EIB Koordinatör Baskani Jak Eskinazi’den teslim aldi. Törende, KLC Gida yönetim Kurulu Baskani Sinan Kiziltan ve KLC Gida Lojistik Müdürü Ali Sariman da hazir bulundu.

Sürdürülebilir üretim sürecinin önemine deginen KLC Gida Yönetim Kurulu Baskani Sinan Kiziltan, “10 yili askin süredir sektörde ihracat liderligimizi sürdürüyoruz. Bu basarinin temelinde, tam entegre üretim ve dünyanin dört bir yanina ulastirabildigimiz dagitim süreçlerimiz büyük önem tasiyor. Çalisanlarimizin bize olan bagliligi ve dogru ekip yönetiminin, üretim seklini sürdürülebilir kilan en önemli etkenlerden oldugunu biliyoruz. Bu nedenle tüm Kiliç Holding çalisanlarimiza ve is ortaklarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA