Sehrin Göbeginde Süpheli Çanta Panigi

Sakarya’da telefoncuda unutulan çantanin vatandaslar tarafindan bomba zannedilmesiyle sehirde hareketli dakikalar yasandi. Polis ekiplerinin incelemesi sirasinda çantanin sahibi gelince süpheli bir durum olmadigi anlasildi.

Sehrin Göbeginde Süpheli Çanta Panigi


Olay, Adapazari ilçesinin en islek bölgelerinden biri olan Çark Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, telefoncuda bulunan bir çanta vatandaslarda bomba panigine sebep oldu. Endiselenen vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulasan polis ekipleri, emniyeti saglamak için caddeyi trafige kapatti. Yapilan incelemeler sirasinda çantanin sahibi adrese geldi. Çantada süpheli bir durum olmadigi anlasilinca polis ekipleri çantayi sahibine teslim ederek bölgeden ayrildi.

“Vatandaslar kusura bakmasinlar, güzel gecelerini mahvetmis olduk”

Sehir disindan gelen esiyle beraber telefoncuya ugrayip çantayi unuttuklarini ifade eden Firat Demir, “Öncelikle kusura bakmayin, buradaki emniyet güçlerini de bosu bosuna ugrastirdik. Hepsi hakkini helal etsin. Esimin çantasi. Sehir disindan geldi. Telefoncuya da ugrayalim dedik ve orada çantayi unuttuk. Vatandaslar da bomba zannedip ortaya çekmisler. Bütün vatandaslar tekrardan kusura bakmasinlar. Güzel gecelerini mahvetmis olduk. Fakat herhangi bir sikinti yok. Çanta, bizim çantamiz. Rabbim en kötü günü böyle göstersin” diye konustu.

Kaynak: İHA