Galata Kulesi Önünde Süpheli Paket Panige Neden Oldu, Kafeler Bosaltildi

Beyoglu Galata Kulesi önünde bulunan bir binanin kapi girisinde unutulan çanta panige neden oldu. Bir kisi, çantayi merdivenlerden alarak "ölmek istiyorum" diye bagirdi. Çantayi havaya atan sahis gözaltina alindi. Fünye ile patlatilan çantadan yiyecek ve çocuk bezi çikti.

Galata Kulesi Önünde Süpheli Paket Panige Neden Oldu, Kafeler Bosaltildi


Olay, saat 22.00 siralarinda Beyoglu ilçesi Büyük Hendek Caddesi’nde bulunan bir binanin önünde oldu. Edinilen bilgiye göre, bir binanin kapi girisinde unutulan veya birakilan bir çanta panige neden oldu. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis, saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede genis güvenlik önlemi aldi. Etrafta bulunan kafeler bosaltildi.

“Ölmek istiyorum” dedi, süpheli paketi havaya atti

Güvenlik seridini asan bir kisi, “Ben kendimi öldürmek istiyorum. Hayattan zevk almiyorum" diyerek çantayi kucakladi. Polis ekiplerinin müdahalesi sonrasi sahis süpheli çantayi havaya atti. Süpheli çantayi havaya atan sahis büyük panige neden oldu. Kafelerde oturan vatandaslar çiglik atarak kosmaya basladi.

Bombayi havaya atan sahis ise gözaltina alindi. Süpheli çanta, olay yerine gelen bomba imha uzmani tarafindan fünye ile patlatildi. Çantadan, çocuk bezi, patlamis misir, yiyecek ve kiyafetler çikti. Olay yerinde yapilan incelemenin ardindan çantadan çikan malzemeler incelenmek üzere emniyete götürüldü. Polis simdi, çantayi birakan kisinin bulunmasi için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA