Haber Arşivi

Hazal Kaya bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Ali Atay ile mutlu bir evliliği olan Hazal Kaya yakın arkadaşı Selin Şekerci ile Melike Şahin'in konserini dinlemeye gitti. Gazeteciler ile sohbet eden ve ikinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya, bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıkladı.

4 Eylül 2022 Pazar   10:36:30

Irak'ın kuzeyinde PKK'nın sözde yöneticilerinden Bedirhan Abi öldürüldü

Irak'ın kuzeyindeki Sincar’da MİT tarafından düzenlenen operasyonda PKK'nın sözde yöneticilerinden Bedirhan Abi etkisiz hale getirildi.

4 Eylül 2022 Pazar   10:34:13

Çağlar Ertuğrul sözleri ile şaşırttı

Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul ile kız arkadaşı Kayla Manukyan ile Gayrettepe'de trafikte görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Çağlar Ertuğrul, "Son kez zayıf çekin beni" diyerek güldürdü.

4 Eylül 2022 Pazar   10:30:48

İstanbul'dan Halsey geçti

Binlerce kişinin katıldığı İstanbul’daki ilk konserinde en hit parçalarını seslendiren Halsey, Türkçe konuşmasıyla dikkat çekti. Şarkıcı, İstanbul konserinin kendi tercihi olduğunu söyledi.

4 Eylül 2022 Pazar   10:23:24

Konserine orkestra ve vokal ekibi çıktı

Tutukluluk kararından önce konser takvimi hazır olan şarkıcının dünkü İzmir konserine çıkan orkestra ve vokal ekibi, "Sizlere Gülşen’in sevgisini getirdik, hep beraber söyleyelim" dedi.

4 Eylül 2022 Pazar   10:17:37

Temmuzda 868 yatırım teşvik belgesi verildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, temmuz ayında 868 yatırım teşvik belgesi düzenlediğini açıklayarak teşvikte öne çıkan kurumları da paylaştı.

4 Eylül 2022 Pazar   10:10:32

Meteoroloji paylaştı! O güne dikkat: İstanbul dahil birçok il için flaş uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre; 5 Eylül Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklıklarının düşmeye başlayacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının gelecek hafta sonuna kadar mevsim normallerinin 5 ila 7 derece altında seyretmesi bekleniyor. Peki önümüzdeki 5 gün boyunca hava durumu nasıl olacak? Hangi illerde sağanak bekleniyor? İşte son dakika hava durumunun detayları...

4 Eylül 2022 Pazar   09:56:50

‘Kız Kulesi yıkıldı’ iddialarına yalanlama

Sosyal medyada Kız Kulesi'nin yıkıldığına yönelik paylaşımlar üzerine Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada, restorasyon çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

4 Eylül 2022 Pazar   09:40:14

Silivri Cezaevi’ne özel kaçak radyo istasyonu kurmuşlar

Kemerburgaz’da bir eve yapılan baskında kaçak radyo yayını yapıldığı tespit edildi. Kaçak radyo yayınıyla cezaevindeki bazı mahkûmlarla iletişim kurulduğu belirlendi

4 Eylül 2022 Pazar   09:22:28

Evlat nöbetindeki annelerden 6'lı masaya öfke: Bizden helallik almaya gelmesinler

Evlat nöbetinde 4. yılına giren ailelerden, HDP ile gizli ortaklık yapan 6’yı masaya tepki geldi: Yarın seçim kapıya dayandığı zaman bunlar bizden helallik almaya gelmesinler. Hakkımızı helal etmiyoruz.

4 Eylül 2022 Pazar   09:03:05

'Reis bize çay ısmarla' isteğini kırmadı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da gençlerle buluştu!

Samsun'da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlerle de buluştu. Erdoğan salondaki gençlerin, "Reis bize çay ısmarla" tezahüratlarını kırmadı.

4 Eylül 2022 Pazar   01:18:28

HDP'li Semra Güzel’in ifadesi ortaya çıktı!

PKK'lı teröristle fotoğraflarının ortaya çıkması sonrası dokunulmazlığı kaldırılan ve hakkındaki yakalama kararı neticesinde yakalanarak tutuklanan HDP'li Semra Güzel’in ifadesi ortaya çıktı. İstanbul Adalet Sarayı’ndan SEGBİS ile Ankara 3’üncü Sulh Ceza Mahkemesine bağlanarak ifade veren Güzel, “Bir kısım fotoğrafların da içinde bulunduğu gizli tanık beyanları ile içi doldurulmaya çalışılmış bir soruşturma yürütülmüştür" dedi.

4 Eylül 2022 Pazar   01:04:16

Aşkım Kapışmak, sevenleriyle buluştu.

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde; yazar, davranış bilimleri ve iletişim uzmanı Aşkım Kapışmak, ‘İlişkiler Komedisi’ isimli yeni stand-up gösterisiyle sevenlerine 'merhaba' dedi.

4 Eylül 2022 Pazar   00:39:28

İzel sahnede bayıldı!

31 yıl sonra yeniden bir araya gelen ve yoğun ilgi gören konser serisine başlayan İzel-Çelik-Ercan grubunun Fethiye Babadağ'daki konserinde talihsizlik bir olay yaşandı. Konserin sonlarına doğru sahnede fenalaşıp baygınlık geçiren İzel Çeliköz'ün yardımına, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi yetişti. O anlar bir dinleyici tarafından kaydedildi.

4 Eylül 2022 Pazar   00:35:33

Ali Koç açıkladı! 'Fenerbahçe taraftarı uyanın artık'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç; "Yok Nottingham evrakları yetiştirememiş... Fenerbahçe taraftarı uyanın artık." dedi.

4 Eylül 2022 Pazar   00:26:41

Ahu Sungur ilk kez anlattı...

Oyuncu Ahu Sungur, Show TV'de gerçek yaşamdan hikâyeleri konu alan 'Bir Şansım Olsa' programının yeni bölümünde, çocukluğuyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Çocukluk yıllarında evlerinin yandığını açıklayan Sungur, beşinci katın camında asılı kaldığı anı izleyiciyle paylaştı.

4 Eylül 2022 Pazar   00:22:50

Doğa Rutkay'dan şoke eden açıklama...

'Güldür Güldür Show' oyuncusu Doğa Rutkay, Piraye ve Rutkay Kerim adında ikiz çocukları olan eşi Kerimcan Kamal ile sekizinci evlilik yıl dönümünü sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

4 Eylül 2022 Pazar   00:19:14

Kanarya evinde rahat kazandı! Fenerbahçe 3 puanı 2 golle aldı!

Son dakika haberi... Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, sahasında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilere evinde galibiyeti getiren golleri yeni transferler Joao Pedro ve Joshua King kaydetti.

4 Eylül 2022 Pazar   00:00:10

 1  2