Araç Fiyatlari Artti, Lüks Araçlar Yedieminde Çürümekten Kurtuldu

Siirt’te, çesitli nedenlerle yediemin otoparkina çekilen ve toplam degerleri 30 milyon TL’nin üzerinde olan 100 araç çürümeye terk edilmisti. Son bir yil içinde araç fiyatlarinin artmasiyla kentte yediemin otoparkinda araçlari olan vatandaslar eksik evraklarini tamamlayarak araçlarini almaya basladi.

Araç Fiyatlari Artti, Lüks Araçlar Yedieminde Çürümekten Kurtuldu
Siirt’te aralarinda lüks otomobillerin ve kamyonlarin da bulundugu milyonluk araçlar, çürümeye terk edildi. Hacizli, kusurlu, eksik evrak, kredi, vergi borçlari sebebiyle yediemin otoparkina çekilen ve toplam degerleri yaklasik 30 milyon TL’nin üzerinde olan 100 araç vardi. Araç fiyatlarinda yasanan artis nedeniyle araç sahipleri eksik evraklarini tamamlayarak araçlarini almaya basladi.

Bu durum en çok otopark isletmecisini sevindirdi.

Yediemin Otopark Sahibi Irfan Pasali, depoda bulunan servet degerindeki araçlarda yasanan artistan dolayi vatandaslar araçlarini aldiklarini ve bu durumdan oldukça memnun olduklarini dile getirdi.

Çürümeye terk edilmis araçlarin sahipleri tarafindan teslim alinmasi halinde milli servetin heba olmayacagini belirten Pasali, “2008 yilindan beri Siirt’te yediemin otopark isletmeciligi yapiyorum. Otoparkimizda piyasa degeri 30 milyonu asan araçlar vardi. Son bir yil içerisinde artan araç fiyatlariyla beraber araç sahipleri eksik evraklarini giderip gelip araçlarini aldilar ve almaya da devam ediyorlar. Bu durumdan bizde çok memnunuz en azindan is yükümüz hafifledi. Son olarak devlet yetkililerimizden biz otopark isletmecilerimize satis yetkisi vermelerini istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA