Mahalleli 2 Gündür Haber Alinamayan Kadin Için Seferber Oldu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alinamayan Alzheimer hastasi Necibe Yücedag isimli kadin için güvenlik güçleri ve mahalleli seferber oldu.

Mahalleli 2 Gündür Haber Alinamayan Kadin Için Seferber Oldu
Edinilen bilgilere göre, Yesildere Mahallesi’nde dün öglen saatlerinde evinden çikan Alzheimer hastasi Necibe Yücedag (67) geri dönmeyince yakinlari kadini aramaya çikti. Kadini bulamayan yakinlari polis ve jandarma ekiplerine haber verdi. Gidebilecegi her yeri arayan mahalle sakinleri de, aksam saatlerinde el feneri ve telefon isiklariyla ilçenin Kani Haydar ve Cumhuriyet Mahallesi’nde bahçeleri, bos binalari, foseptik çukurlari ve bos arazileri aradi.

Yüksekova’yi karis arayin annesini bulmak için her yeri aradiklarini ifade eden oglu Osman Yücedag, ’’Annem dün öglen saatlerinde beri kayip. Kendisi Alzheimer hastasidir. Dünden beri kendisini ariyoruz. Bununla beraber polis, jandarma ve mahalleli ile beraber ariyoruz. Annemin gören ve duyan ve bilgi sahibi olan bize haber verseler çok memnun kalacagiz. Kendisi de 67 yasindadir. Görgü taniklarina göre en son Amed Is Merkezinin yaninda görünmüs. Daha sonra Semdinli yoluna dogru geldigi söylendi. Bizde o civarlarda ariyoruz. Biz annemizin bulmasi için herkesten yardim talep ediyoruz’" dedi.

Kaynak: İHA