ATSO Kemer Egitim Ve Sanat Merkezi'nde Dönem Sonu Kutlamasi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasi tarafindan Kente Önem Katanlar KÖK Ödülleri 2021 yili anisina Kemer Belediyesi isbirligiyle yaptirilan ATSO Kemer Egitim ve Sanat Merkezi’nde yaz dönemi törenle sona erdi. Törende, çocuklarin ve gençlerin müzik ve dans gösterileri izleyenlerden büyük alkis aldi.

ATSO Kemer Egitim Ve Sanat Merkezi'nde Dönem Sonu Kutlamasi
Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu’nun ev sahipliginde düzenlenen törene; Kemer Kaymakami Hüseyin Çam, ATSO Baskani Davut Çetin, ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ayhan Kizilsavas, meclis ve komite üyeleri, Sivil Toplum Kuruluslarinin temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Törende bir konusma yapan ATSO Baskani Davut Çetin, "Antalya KÖK Ödülleri çerçevesinde henüz Nisan ayinda açmamiza ragmen kisa sürede bine yakin çocuk ve genç mezun ediyoruz. Bu tablo bizim gögsümüzü kabartiyor. ATSO Kemer Egitim ve Sanat Merkezi, herhalde benim oda baskani olarak en çok ziyaret ettigim yerlerden biridir. Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Baskan Çetin konusmasinin devamina su sözlere yer verdi: “Burayi ziyaret etigimde, siniflari gezerken, viyolonsel, keman, gitar çalan, halk oyunlari oynayan çocuklarimizi, gençlerimizi hatta yetiskinlerimizi görünce, çok gururlaniyorum. Inanin mutluluktan gözlerim doluyor. Bu projemize sahip çikan basta Kemer Belediye Baskanimiz Necati Hocam, degerli sanat egitmenlerimiz ve personelimize, velilerimize çok tesekkür ediyorum. Odamizin her projesinde, her bir üyemizin büyük emegi, alin teri, imzasi var. Bu nedenle tüm Kemer halkina ve en çok da Kemer’deki degerli üyelerimize tesekkürü bir borç biliyorum."
Kaynak: İHA