Kazada Hayatini Kaybeden Kamyonet Soförü Son Yolculuguna Ugurlandi
Aydin-Denizli karayolu Sultanhisar Türkmen Kahveleri yakinlarinda meydana gelen zincirleme trafik kazasinda hayatini kaybeden kamyonet sürücüsü Ahmet Yörük (49), son yolculuguna ugurlandi.

Aydin’in Sultanhisar ilçesi Türkmen Kahveleri mevkiinde sabah saatlerinde zincirleme trafik kazasi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ahmet Yörük idaresindeki 09 U 2988 plakali kamyonet Kösk’ten Nazilli istikametine seyir halindeyken Türkmen Kahveleri Mevkii’ndeki trafik isiklarinda henüz bilinmeyen bir nedenle duramayarak önündeki 09 P 4609 plakali isçi servisine çarpti. Çarpmanin siddeti ile isçi servisi de kirmizi isikta bekleyen 09 AH 992 plakali otomobile çarpti.
Kazada kamyonet sürücüsü Ahmet Yörük, direksiyonda sikisti. Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye ekipleri tarafindan araçtan agir yarali olarak çikarilip saglik ekiplerine teslim edilen Ahmet Yörük hastaneye kaldirilirken yolda hayatini kaybetti. Kazada isçi servisinde bulunan 12 kisiden 2’si Suriye uyruklu tarim isçisi olmak üzere 6 kisi de yaralandi. Isçi servisinde bulunan ve yarali olarak hastaneye kaldirilan E.H. K.A. Z.T. F.G. C.T. ve R.A. isimli kisilerin hayati tehlikelerinin bulunmadigi ögrenilirken, jandarma kaza ile ilgili inceleme baslatti.
“Gözyaslari içinde topraga verildi”
Meydana gelen kazada hayatini kaybeden Ahmet Yörük, Kösk ilçesinde Karatepe Mahallesi’nde kilinan cenaze namazinin ardindan topraga verildi.
Karatepe Camii’nde kilinan cenaze namazina Yörük’ün sevenlerinin yani sira Kösk Belediye Baskani Nuri Güler ile çok sayida vatandas katildi.
Evli ve 4 çocuk babasi Yörük, sevenlerinin gözyaslari içinde son yolculuguna ugurlandi.
