Gölmarmara Ve Sarigöl'de Kenevir Operasyonu

MANISA – Manisa’nin Gölmarmara ve Sarigöl ilçelerinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, toplam 13 kök hint keneviri ve kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Gölmarmara Ve Sarigöl'de Kenevir Operasyonu
Gölmarmara ilçesine bagli Ismetpasa Mahallesi Sazköy mevkiinde M.A’ya (33) ait bagda hint keneviri yetistirildigi istihbaratini alan Gölmarmara Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, söz konusu adrese dün aksam saatlerinde operasyon düzenledi.

Jandarma ekiplerinin bag evinde ve bahçesinde yaptigi aramalarda; boylari 1 ila 1.5 metre arasinda degisen 8 kök hint keneviri, 150 gram kubar esrar, 1 adet av tüfegi ve 6 adet fisek ele geçirildi. Ikamet sahibi M.A. gözaltina alindi. Ifadesinin ardindan kan ve idrar örnegi alinan M.A. savcilik tarafindan serbest birakildi.

Sarigöl’de kenevir operasyonu

Sarigöl Ilçe Jandarma Komutanligina bagli ekipler de Kizilcukur Mahallesi’nde bir evin bahçesinde 5 kök hint keneviri ele geçirdi. Y.K. (52) adli kisinin ev ve bahçesinde yapilan aramalarda; boylari 40 ila 80 santimetre arasinda degisen 5 kök kenevir bitkisi yapilan incelemelerin ardindan jandarma ekiplerince imha edildi. Ifadesi alinan Y.K. daha sonra serbest birakildi.
Kaynak: İHA