Nazilli'de Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 2 Tutuklama

Aydin’in Nazilli ilçesinde çok sayida adreste ve araçlarda yapilan aramada yüklü miktarda uyusturucu, tabanca ve hap ele geçirilirken yakalanan 2 kisi de tutuklandi.

Nazilli'de Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 2 Tutuklama
Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi ekipleri, ilçe genelinde uyusturucu ile mücadele çerçevesinde çalismalarina devam ediyor. Edinilen bilgiye göre ekipler yaptigi son operasyonda Nazilli’de uyusturucu madde ticareti yaptigi tespit edilen ve aralarinda ticari taksi soförünün de bulundugu 2 sahsi takibe aldi. Geçtigimiz gece operasyon için dügmeye basan narkotik ekipleri 2 zehir tacirini Yeni Mahalle ve Yesil Mahalle de bulunan adreslerinde yakaladi. Es zamanli olarak araçlarinda da adli arama gerçeklestirildi.

Yapilan operasyonda, yüklü miktarda metamfetamin ve esrar isimli uyusturucu maddeler, hassas terazi, 3 adet ruhsatsiz tabanca, 1 adet kurusiki tabanca, 95 adet sentetik ecza ve 15 bin TL para ele geçirildi. Savcilik talimatiyla gözaltina alinan süpheli taksi söförü T.Ö ve E.D emniyetteki islemlerin ardindan mahkemeye sevk edildi. Hakim karsisina çikarilan süpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA