Saglik Kontrolüne Götürülen Kisinin Öldürülmesi Olayinda Bir Tutuklama

Sanliurfa’nin Akçakale ilçesinde, 1 kisinin öldügü ve 2 kisinin yaralandigi silahli kavganin zanlisini, saglik kontrolü için getirildigi hastane bahçesinde "Kasten adam öldürme" suçundan tutuklandi.

Saglik Kontrolüne Götürülen Kisinin Öldürülmesi Olayinda Bir Tutuklama
Edinilen bilgiye göre olay, dün Harran ilçesine bagli Narliova Mahallesi’nde meydana geldi. Komsu iki grup arasinda tarla sulama meselesi iddiasiyla çikan kavgada 1 kisinin ölümü ve 2 kisinin yaralanmasiyla ilgili baslatilan sorusturma çerçevesinde süpheli Mehmet E. (51) gözaltina alindi. Saglik kontrolü için Akçakale Devlet Hastanesi’ne getirilen süpheli, araçtan indirildigi sirada kimligi henüz belirlenemeyen kisi ya da kisilerin silahli saldirisina ugradi. Agir yaralanan Mehmet E., müdahaleye ragmen kurtarilmadi. Olayin ardindan kaçan süpheli veya süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatan jandarma ekipleri, bir kisiyi gözaltina aldi. Jandarmadaki islemlerinin ardindan nöbetçi mahkemeye sevk edilen süpheli, "Kasten adam öldürme" suçundan tutuklandi.

Öldürülen Mehmet E.’nin cenazesi ise otopsi için Sanliurfa Adli Tip Kurumu morguna getirildi.

Morg önünde ve çevresinde polis ekipleri genis güvenlik önlemi aldi. Yapilan otopsinin ardindan ceset, defnedilmek üzere yakinlarina teslim edildi.
Kaynak: İHA