Istanbul'da Es Zamanli Asayis Denetimi Yapildi

Istanbul’un birçok noktasinda atli birliklerin de katildigi es zamanli asayis denetimi yapildi. Denetimlerde 267 kisinin Genel Bilgi Taramasi yapildi.

Istanbul'da Es Zamanli Asayis Denetimi Yapildi
Istanbul Emniyet Müdürlügüne tarafindan Gülhane Parki, Fatih Findikzade Çukurbostan Parki, Avcilar Sahil ve Kadiköy Moda Sahilinde es zamanli olarak asayis uygulamasi yapildi. Uygulamaya, Atli Birlik, Önleyici Hizmetler, Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlileri katildi.

Yapilan denetimlerde süpheli görülen 267 kisinin Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu yapilirken, 19 araç ve 21 motosikletin kontrolü yapildi.

Yapilan denetime çok sayida polisin katilmasinin yani sira narkotik köpekleriyle de destek verildi.

Yapilan denetimler ile ilgili olarak, “Açik havada toplanarak zaman geçirmeyi tercih eden vatandaslarimizin kalabalik olarak bulundugu Istanbul’un farkli noktalarinda bulunan park, bahçe ve sahillerde, vatandaslarimizin huzur ve sükûnunu saglamak, çevreye rahatsizlik veren sahislara ve genel asayise müessir olaylara engel olmak, narkotik madde satisina dur demek hedeflenmektedir. Vatandaslarimizin huzur ve güvenligi için denetimlerimiz titizlikle devam etmektedir” denildi.

Öte yandan denetimlerin gece saatlerine kadar devam edecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA