Bursa'da Çarsamba Gecesi Kadin Sarkicilara Emanet

Eglence sektörünün hafta içi hareketli oldugu günlerden birisi olan Çarsamba gecesi Bursa’da eglence dur durak bilmedi. Bursa’da eglencenin ugrak mekanlarinda kadin sarkici ve Dj’lerin sahne almasiyla birlikte adeta Bursa’da Çarsamba gecesi eglencesi kadinlara emanet dedirtti.

Bursa'da Çarsamba Gecesi Kadin Sarkicilara Emanet
Bursa’nin en hareketli bölgelerinde eglence hiz kesmedi. Bursa’nin sevilen seslerinden Ipek Ildiz sevilen sarkilarini Bursalilar için seslendirdi. Sahne enerjisi ve yorumuyla kendisine hayran birakan Ildiz, sahnedeki performansiyla da adeta büyüledi.

Ankara’nin popüler müzik gruplarindan Ipop grubu her Çarsamba oldugu gibi bu hafta da Bursali dinleyicileri ile bir araya geldi. Solist Bilgesu Akay, bas gitarda Oguzhan Ilgaz ve bateride ise Ugur Çelik’in yer aldigi Ipop grubu, kendilerine özgün müzik yorumlari ve popüler pop sarkilarina getirdikleri yeni uyarlamalar ile gece boyunca mekani dolduranlara keyifli anlar yasatti.

Son dönemlerde solo çalismalariyla begeni toplayan güzel sarkici Özge Öztimur, Bursa’da sahne aldi. Yüksek enerjisiyle ve özgün sahnesiyle birlikte Bursalilara unutulmaz anlar yasatan Öztimur, performanslariyla gönüllerde taht kurdu. Kendi sarkilarinin yani sira repertuvarinda Türk müziginin seçkin ve eglence dolu sarkilarina da yer vererek mekanin coskusunu artiran güzel sarkici, ayni zamanda danslari ve hareketli yapisiyla da güzel bir sahneye imza atti.

Çikardigi her sarkisi müzik listelerinde yer almayi basaran Bursali Dj Asli Tan eglenceyi doruklara çikardi. Kendine has tarzi ile dikkatleri üzerine çeken Asli Tan, setin basinda hem kendisi hem de Bursali müzikseverler gönüllerince eglendi.
Kaynak: İHA