Küçükçekmece'de 30 Agustos Zafer Bayrami'nin 100'Üncü Yili Coskuyla Kutlandi

Küçükçekmece’de, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 100’üncü yili büyük coskuyla kutlandi. Etkinlikte konusan Baskan Çebi, “30 Agustos millet olmamizin, tam bagimsiz olmamizin baslangiç tarihi” dedi.

Küçükçekmece'de 30 Agustos Zafer Bayrami'nin 100'Üncü Yili Coskuyla Kutlandi
30 Agustos Zafer Bayraminin 100’üncü yilinda Küçükçekmece Belediyesi coskulu bir program gerçeklestirdi. Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi ve ilçe protokolü, Cennet Meydani’nda baslayip Fevzi Çakmak Meydani’nda son bulan yürüyüs gerçeklestirdi. Binlerce kisinin katildigi yürüyüste Baskan Çebi, halki selamlayarak bayramlarini kutladi. Etkinligin devaminda halk oyunlari gösterisi yapilirken, Tepki ve Bulutsuzluk Özlemi coskulu kalabaliga konser verdi.

"30 Agustos tam bagimsiz olmamizin baslangiç tarihi"

Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi, “30 Agustos bizim bagimsizligimizdir. Dünyada konusulan bir zaferdir. Bu toplum böyle zaferleri kutlamaya daima hazir. Küçükçekmece’de de bunu coskulu bir sekilde kutlamanin mutlulugunu yasiyoruz. Insanlar bayraklarini ve Atatürk posterlerini alip geliyorlar. O nedenle 30 Agustos bu ülke için çok önemli bir tarih. Millet olmamizin, Cumhuriyet olmamizin baslangiç tarihi. Tam bagimsizligimizin baslangiç tarihi” dedi.

Kaynak: İHA