2 Kisinin Öldügü Kazanin Güvenlik Kamerasi Görüntüleri Ortaya Çikti

Afyonkarahisar’da dün yasanan ve iki kisinin hayatini kaybettigi trafik kazasinin ortaya çikan güvenlik kamerasi görüntüleri yasanan dehseti gözler önüne serdi.

2 Kisinin Öldügü Kazanin Güvenlik Kamerasi Görüntüleri Ortaya Çikti
Kaza, dün sabah saatlerinde kent merkezi Otogar Kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Recep A., idaresindeki 03 T 0190 plakali ticari taksi, kavsakta Ali I., yönetimindeki 47 PT 219 plakali tira arakadan çarpti. Çarpmanin etkisi ile ticari taksi hurdaya dönerken ön cami basta olmak üzere bir çok parçasi tirin arka dorsesine adeta saplandi. Kazada Recep A.’nin olay yerinde, yaninda yolcu olarak bulunan Berkay Ö., ise kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Olayda yaralanan tir sürücüsünün tedavisi ise devam ediyor.

Yasanan kazanin ortaya çikan güvenlik kameralari görüntüleri ise olayin siddetin gözler önüne serdi. Görüntülerde, kavsaktan çikis yapan ticari taksiye yolun sag tarafindan gelen tirin büyük bir hizla çarptigi ve çarpmanin etkisi ile taksinin savrulurken parçalanmaya basladigi görülüyor.

Öte yandan, olayin ardindan savcilik tarafindan baslatilan sorusturmanin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA