Milletvekili Zeybek Açiklamasi 'Yalan Bulmak Için Degil, Milletimizin Yaninda Olmak Için Çalisiyoruz'

Derince’de muhtarlar ile bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, "Her gün yeni bir yalan bulmak için degil, tüm samimiyetimizle milletimizin yaninda olmak için çalisiyoruz ve çalismaya devam edecegiz" dedi.

Milletvekili Zeybek Açiklamasi 'Yalan Bulmak Için Degil, Milletimizin Yaninda Olmak Için Çalisiyoruz'
AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Av. Emine Zeybek, Derince’deki muhtarlar ile bir araya geldi. Toplantida konusan Zeybek, hükümetin her dönem oldugu gibi kirsal bölgede yasayan ve burada çalisip, üreten çiftçilerin yaninda olmaya devam ettigini, yerel yönetimlerin de bu hususta büyük bir gayret gösterdigini belirtti.

Zeybek, "Ülkemizin her alanda tam bagimsizliginin yolu üretmekten ve katma degerden geçtigini bilerek, son 20 yilda sanayiden tarima devlet destekleri cumhuriyet tarihinin en üst seviyesine ulasmistir. Tarimsal Gayri Milli Hasila, AK Parti göreve geldiginde, diger bir ifadeyle 2002’de 37 milyar TL iken bugün 407 milyar TL’ye çikmistir. Sulamaya açilan arazi 4,8 milyon hektar iken bugün 6,9 milyon hektar olmustur. Her gün yeni bir yalan bulmak için degil, tüm samimiyetimizle milletimizin yaninda olmak için çalisiyoruz ve çalismaya devam edecegiz" dedi.

Toplantida ayrica tek tek söz alan muhtarlar talep ve beklentilerini iletti.
Kaynak: İHA