Argan, 'Ilçemizde 6 Bin Kisilik Istihdamla 20 Bin Kisinin Ekmek Yiyecegi OSB Büyüyor'

Ordu’nun Ünye ilçesinde 6 bin kisiye istihdam saglayacak olan Organize Sanayi Bölgesinde alt yapi, kanalizasyon çalismalarinin ardindan dogalgaz çalismalari devam ediyor.

Argan, 'Ilçemizde 6 Bin Kisilik Istihdamla 20 Bin Kisinin Ekmek Yiyecegi OSB Büyüyor'
Ilçenin Killik Mahallesi’nde 500 dönümlük alan üzerinde kurulmaya devam eden ve birçok firmanin üretime basladigi OSB alaninda AK Parti Ünye Ilçe Baskani Kenan Selim Argan, beraberindekiler ile birlikte devam eden çalismalarla alakali incelemelerde bulundu. Ünye Organize Sanayi Bölgesinde 4 firmanin üretim ve insaat çalismalari devam ederken, diger yandan alt yapi, kanalizasyon, dogalgaz çalismalarinin da kisa sürede bitirilmesi planlaniyor.

“6 bin kisilik istihdamla 20 bin kisi ekmek yiyecek”

Çalismalari yerinde inceleyerek binlerce kisinin ekmek yiyecegi yer olacagini söyleyen AK Parti Ünye Ilçe Baskani Kenan Selim Argan, “Ünye Organize Sanayi Bölgesi geçmisten günümüze kadar gelen bölgemizin en önemli projelerden bir tanesidir. Artik hayal olmayan bir OSB’nin artik filizlendigini görüyoruz. Ilçemiz için kaçinilmaz bir projemiz 500 dönümlük bir arazi üzerinde 35 ayri bir fabrika insa edilecektir. Bu projemizin su anki asamasinda yagmur suyu, kanalizasyon, dogalgaz ve her alanda çalismalar devam ediyor. Burada asil hedefimiz ilçemizin en önemli kazanimlarindan birisi olan ekonomik boyutuyla bir istihdam basarisi elde edecegiz. Yaklasik 6 bin kisiye hitap edecek bir istihdam sonrasi issizlige ciddi anlamda bir katki sunmus olacagiz. Buda ortalama 20 bin kisinin ekmek yiyecegi bir alan anlamina gelmektedir” dedi.

Kaynak: İHA