Arnavutköy'de Bos Araziyi Döküm Sahasina Çevirdiler

Arnavutköy’de bos arazi kaçak hafriyat dökümü yapan kisiler tarafindan adeta döküm sahasina dönüstürüldü. Gündüz vakti hafriyat kamyonlari ile araziye gelen kisilerin hafriyat döktügü sonrasinda is makinesi ile alani düzenleyip tekrar kaçak hafriyat döktüler. Arazi drone ile havadan görüntülendi.

Arnavutköy Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan bos bir arazi, mahalle sakinlerinin iddiasina göre döküm sahasina dönüstürüldü. Bos araziye gündüz vakti gelerek kamyonlar ile kaçak döküm yapan kisiler, ardindan is makinesi ile belli olmayacak sekilde alani düzenleyip uzaklasti. Kaçak döküm ani vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansirken, arazi drone ile de havadan görüntülendi.

“Yaklasik 1 yildir devam ediyor bu sekilde, en son videosunu çektim”

Olaya iliskin konusan mahalle sakini Öskan Baba “Biz burada kavga da ettik ama yine de geliyorlar. Benim evim bu karsida burayi çamur içinde biraktilar perisan ettiler. Burasi normalde bir arsa, sahibi var yani burasinin, çocuklarimiz falan tehlike içerisinde. Biz burada görüyoruz kavga bile ediyoruz bazen tek seferde geliyorlar 5-6 kamyon döküyorlar bir kepçeyle düzenleyip kaçiyorlar hemen. Yaklasik 1 yildir bu is devam ediyor burada bu sekilde aradim sikayetçi oldum ama degisen bir sey olmadi açikçasi. Geçen hafta da videosunu çektim döküm aninin” dedi.

Kaynak: İHA