Izmir'de Zincir Marketleri Hedef Seçen Hirsiz, Polis Ekiplerince Yakalandi

Izmir’in Torbali ilçesinde, zincir marketlerden telefon, tablet ve elektronik malzeme çaldigi tespit edilen süpheli, polis ekiplerince yakalandi. Gözaltina alinan zanli, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Izmir'de Zincir Marketleri Hedef Seçen Hirsiz, Polis Ekiplerince Yakalandi
Torbali Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, ilçede suç ve suçluyla mücadelede çalismalarini titizlikle sürdürüyor. Geçtigimiz bir aylik süreçte zincir marketlerde meydana gelen hirsizlik olaylarinin aydinlatilmasi amaciyla çalismalarini yogunlastiran ekipler, M.A.B. isimli sahsin ilçede çok sayida zincir markete girerek telefon, tablet ve elektronik esya çaldigini tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, zincir marketleri hedef seçen M.A.B.’yi kisa süre içerisinde yakaladi. Çogunlukla zincir marketler olmak üzere bir çok isletmeyi magdur eden hirsizin, özellikle market çalisanlarinin yogun çalistigi ve müsterilerin fazla oldugu saatleri tercih ederek hirsizlik olaylarini gerçeklestigi ögrenildi.

Öte yandan, emniyetteki ifadesinin ardindan adliyeye sevk edilen M.A.B. çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildigi bildirildi.

Kaynak: İHA