Parkta Çikan Tartismada Biçaklanan Genç Yasam Mücadelesi Veriyor

Izmir’in Torbala ilçesinde, iki grup arasinda çikan tartismada biçaklanan genç, kaldirildigi hastanede yasam mücadelesi veriyor.

Parkta Çikan Tartismada Biçaklanan Genç Yasam Mücadelesi Veriyor
Edinilen bilgiye göre olay, Torbala ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan sitenin önündeki parkta meydana geldi. Iddiaya göre, parkta karsilasan iki grup, henüz bilinmeyen bir sebepten tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesiyle A.Ü., A.K. ve B.D., yanlarinda bulunan ekmek biçagiyla E.K.’yi yaralayarak olay yerinden kaçti. Çevredeki vatandaslarin durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde durumu agir oldugu belirlenen E.K., Torbali Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Burada yapilan ilk müdahalenin ardindan Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edilen E.K.’nin tedavisinin devam ettigi ögrenildi.

Öte yandan, süphelileri yakalamak için çalisma baslatan polis ekipleri, çok geçmeden olaya karistigi belirlenen A.Ü., A.K. ve B.D.’yi saklandiklari yerde suç aleti ekmek biçagi ile birlikte kiskivrak yakaladi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden A.Ü. ve A.K. adli kontrol sartiyla serbest birakilirken, B.D. tutuklanarak cezaevine gönderildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA