Bodrum'da Firin Yangini Isyerleri Ve Ikametlere Siçradi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde firinda çikan yangin, çevredeki isletmelere ve 2 ikamete siçradi. Korku dolu dakikalarin yasandigi yangin güçlükle kontrol altina alindi.

Bodrum'da Firin Yangini Isyerleri Ve Ikametlere Siçradi


Edinilen bilgiye göre, Gümbet Mahallesi Ismet Inönü Caddesi üzerindeki bir firinda bilinmeyen bir nedenle yangin basladi.

Kisa sürede büyüyen yangini firinda çalisanlar söndürmeye çalissa da basarili olamadi. Ihbar üzerine Bodrum Itfaiye Grup Amirligi ekipleri yangin yerine sevk edildi. Yangini fark eden çevredeki vatandaslar, caddede toplanarak olan biteni seyretti. Yangin, kisa zamanda büyüyerek firinin yanindaki çiçekçi, restoran, bir insaat ofisi ve 2 ikamete siçradi. Bölgeden çikan siyah dumanlar, Yarimada’nin birçok noktasindan görüldü.

Söndürme çalismalarina zabita ve Mugla 911 Arama Kurtarma da katildi.

Ellerine bahçe hortumlarini alan bazi vatandaslar, söndürme çalismalarina katildi.

Isyerinin yanmasindan dolayi büyük üzüntü yasayan isletme sahipleri, zaman zaman görevlilerle tartisti, gergin dakikalar yasandi. Yangin, söndürme çalismalarinda bir itfaiye eri dumandan etkilendi. 112 Acil Saglik ekipleri, itfaiye erine müdahalede bulundu. Çevrede büyük korku ve panige neden olan yangin, ekiplerin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü, sogutma çalismasi yapildi.

Yanginda firin neredeyse tamamen yanarken ayrica çiçekçi, restoran, insaat firmasi ofisi ve 2 ikamette büyük çapta hasar meydana geldi. Yangin yerinde bir itfaiye erine saldiran bir sahis ifadesi alinmak üzere karakola götürüldü.
Kaynak: İHA