Sariyer'de Kontrolden Çikan Kamyon Ortaligi Savas Alanina Çevirdi Açiklamasi 4 Yarali

Sariyer’de yokus asagiya inen bir kamyon kontrolden çikarak yol üzerinde bulunan bir gecekondunun üzerine uçtu. Enkaz altinda kalan 4 kisi kurtarilarak hastaneye kaldirildi. Olayda 1 kisinin yara almadan kurtarildigi ögrenildi.

Sariyer'de Kontrolden Çikan Kamyon Ortaligi Savas Alanina Çevirdi Açiklamasi 4 Yarali
Olay, Sariyer Kazim Karabekir Mahallesi Kusdili Çikmazi Sokak’ta 03.15 siralarinda meydana geldi. Sürücüsünün ismi ögrenilemeyen 34 FFS 404 plakali kamyon, Çuvalci Sokak üzerinden yokus asagiya inerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedince önce park halinde bulunan 34 GB 3401 plakali otomobile çarpti. Çarpma sonrasi aracini durduramayan kamyon daha sonra bir gecekondunun üzerinden geçerek Kusdili Çikmazi Sokak üzerinde bulunan Yörük Ailesinin yasadigi gecekondunun üzerine uçtu.

4 Kisinin içerisinde bulundugu gecekonduya uçtu

Ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Olayda gecekonduda yasayan 4 kisiyle kamyon sürücüsü kamyon ve enkaz altinda sikisti. Polis ekipleri çevrede önlem alirken itfaiye ekipleri çalisma baslatti. Itfaiye ekipleri tarafindan yapilan yaklasik 30 dakikalik kurtarma çalismasi sonucunda Kadir, Gülsah, çocuklari Miray ve Melek Yörük ile ismi ögrenilemeyen kamyon sürücüsü kurtarildi. 4 yarali hastaneye kaldirilirken Kadir Yörük’ün olaydan yara almadan kurtuldugu herhangi bir saglik problemi olmadigi ögrenildi. Olayda yaralanan anne Gülsah Yörük’ün hayati tehlikesinin bulundugu belirtildi.

Gecekondunun üzerine uçan kamyonun kaldirilmasi için olay yerine vinç getirildi.

Itfaiye ve polis ekiplerinin olay yerinde çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA