Ünlü Rap Sanatçisi Sefo Ordu'da Sahne Aldi

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan düzenlenen konserde ünlü rap sanatçisi Sefo sahne aldi.

Ünlü Rap Sanatçisi Sefo Ordu'da Sahne Aldi
Altinordu Belediyesi tarafindan düzenlenen ’gençlik konserinde’ sevilen rap sanatçisi Sefo, kentteki vatandaslara unutulmaz bir gece yasatti. 19 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen konserde tribünlere kadar alani dolduran yaklasik 30 bin Ordulu, saatler öncesinden konser alaninda hazir bekledi.

Konser öncesi açiklamalarda bulunan Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, konser alaninda tarihi bir gün yasandigini belirterek, “Bu tarihin içerisinde gençlik, Ordu ve sevgi var. Buradan sesleniyoruz, sanat ayristirmaz, birlestirir. Sadece sanat ve müzik birlestirmiyor, Altinordu’da birlestiriyor. Böylesi güçlü, heyecani yüksek ve birbirine kenetlenmis ve coskulu bir meydanda sizlerle bir arada olmak ve ayni heyecani yasayip tasimak saniyorum benim belediye baskanligimin en özel ve müstesna aksamlarindan bir tanesi. Ancak daha yeni basladik. Insallah bu yaz konseri ile birlikte ivme kazanacak etkinliklerimizde hep beraber olacagiz” dedi.

Saatler öncesinden alani dolduran yaklasik 30 bin kisi, ünlü rapçi Sefo’nun sahneye çikmasi ile birlikte sevilen sarkilari birlikte seslendirdi. Konsere katilanlarin da kimi zaman cep telefonu isiklarini yakarak sarkilara eslik etmesi ise görsel sölen olusturdu.
Kaynak: İHA