Altieylül'den Ortak Istisare Toplantisi

Altieylül Kaymakami Turgay Hakan Bilgin ve Belediye Baskani Hasan Avci, Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’nde 13 merkez ve 81 kirsal mahalle olmak üzere toplam 94 mahalle muhtariyla bir araya gelerek istisare toplantisi gerçeklestirdi.

Altieylül'den Ortak Istisare Toplantisi
Belirli periyotlarla düzenlen muhtarlar toplantisinin sonuncusu Altieylül Kaymakami Turgay Hakan Bilgin’in de katilimlariyla Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’nde gerçeklesti. Milli iradenin ve demokrasinin temel taslari olan 94 mahalle muhtariyla birlikte devletin diger kurumlarinin temsilcilerinin de katildigi istisare toplantisinda karsilikli bilgi alisverisi yapilarak Altieylül için is birligi ile yapilabilecek konular ele alindi.

Baskan Avci “Var gücümüzle çalismaya devam edecegiz”

Altieylül’de hizmet kalitesini artirarak vatandaslar için daha yasanabilir bir Altieylül tasarlayan Belediye Baskan Hasan Avci liderliginde merkez kirsal ayrimi gözetmeksizin yürüttügü çalismalari ile göz doldururken demokrasinin temel taslari olan muhtarlar tarafindan da takdir topluyor. Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’nde gerçeklestirilen istisare toplantisinda Altieylül Kaymakami Turgay Hakan Bilgin ve Belediye Baskani Hasan Avci’ya fikir ve isteklerini ileten muhtarlar, istisare toplantisinin kendileri için çok verimli geçtigini dile getirdi. Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’nde gerçeklestirilen istisare toplantisi ile ilgili konusan Baskan Avci “Kaymakamimiz Sayin Turgay Hakan Bilgin ve muhtarlarimizin katilimiyla Altieylül’ümüzün ihtiyaçlari noktasinda istisarelerimizi sürdürüyoruz. Insallah, hep birlikte el ele vererek ilçemizi daha yasanabilir hale getirmek için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA