Ünlü Oyuncu Ve Yazar Iclâl Aydin'in Imza Gününe Yogun Ilgi

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, ünlü oyuncu ve yazar Iclâl Aydin’in kitaplari için düzenledigi imza gününe hayranlari yogun ilgi gösterdi.

Ünlü Oyuncu Ve Yazar Iclâl Aydin'in Imza Gününe Yogun Ilgi
Ayvalik’ta, Evin Kitapevi’nde gerçeklesen imza gününde yüzlerce hayrani Aydin’i yalniz birakmadi.

Ilçenin tarihi Cumhuriyet Caddesi üzerinde yaklasik bir kilometrelik uzun bir kuyruk olusturan kitapseverler Iclâl Aydin’in; “Üç Kiz Kardes”, “Söylenmemis Sözler”, “Unutursun” ve “Bir Cihan Kafes” isimli kitaplari kisa sürede tükendi.

Hayranlarinin imza gününe gösterdigi ilgiden duydugu memnuniyeti ifade eden Iclâl Aydin “Aslinda kitaplari imzalamaya erken basladik. Ama su ana kadar biraz ilerleyebildik. Tabiî ki böylesi ilgiden çok mutluyum. Ben Ayvalik’in her zaman bana çok iyi geldigini düsünüyorum. Bunun sebebi cografyasi degil, insanlarinin tebessümü, güleryüzü ve üretkenligi. Bugün burada kitaplarima gösterilen ilgi benim aldigim en güzel aferinlerden biri. Hepsine çok tesekkür ediyorum” dedi.

Yazdigi zaman kendisini çok mutlu hissettigini belirten Aydin, “Çünkü benim içimdeki enerjiyi yasatan yazmaktir. O yüzden de Ayvalik’a tesekkür ediyorum, bunu besledigi için” diye konustu.

Öte yandan Iclâl Aydin’in imza gününe küçük kiziyla birlikte katilan vatandaslardan Özgür Dikduran, “Iclal hanimi imza gününden yalniz birakmadik. O’na destek olmaya geldik” dedi.

Aydin’in yazdiklarinin tutkunu oldugunu vurgulayan Türksen Suyolcu, “O’nun yazdigi tüm kitaplara hâkimim. Iyi yazmasindan çok, samimi bir yazi dili var. Bu yüzden de yazdiklarinin adeta tiryakisiyim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA