Atasehir'de Eczane Çalisanlarini Ölümle Tehdit Eden Süpheli Tutuklandi

Atasehir’de annesine yanlis adres verildigi iddiasiyla eczanedeki çalisanlari ölümle tehdit edince gözaltina alinan süpheli, “tehdit” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Atasehir'de Eczane Çalisanlarini Ölümle Tehdit Eden Süpheli Tutuklandi
Atasehir Içerenköy Mahallesi’nde bir eczanede meydana gelen olayda iddiaya göre nöbetçi eczaneyi arayan annesine yanlis adres söylenmesi üzerine saldirgan bir tavirla eczaneye gelen sahis, eczane çalisanlarina tehdit ve hakaretler yagdirarak, içeride bulunan bilgisayara yumruk atti. Reçetesini vererek ilaçlari isteyen süpheli E.T., eczanede bulunan diger vatandaslarin sakinlestirmeye çalismasina ragmen eczane çalisanlarina tehditler savurarak küfürler etmeye devam etti. Eczaci kadinin "Polisi arayin" sözleri üzerine ise süpheli, "Polisi ararsan seni öldürürüm. Kafani koparirim senin, haberlerde gördüklerinize benzemem” diyerek tehdit etti. Olayin ardindan Eczaci Aysenur Ören’in sikayeti üzerine baslatilan sorusturma çerçevesinde süpheli E.T. gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne gönderilen süpheli, savciliktaki sorgusunun ardindan ‘tehdit’ suçundan tutuklama talebiyle hakimlige sevk edildi.

“Çok pismanim”

Süpheli E.T. hakimlikteki sorgusunda, “Annem aradi beni, ilaç almaya gitmisti. Aglayarak konusuyordu. Kendisini yanlis yönlendirdiklerini söyledi.

Eve de halsiz gelince, ‘Tamam ben ilacini alirim’ dedim. Ilaci almaya gittim. Annemi neden yanlis yönlendirdiklerini sordum. Olaydan dolayi pismanim. Özür dilemeye de gidecektim. Antidepresan tedavisi görüyordum. Çok pismanim. Affettirmek için elimden geleni yapmaya çalisirim. Babam kucagimda öldügü için anneme düskünüm. Annemi o sekilde görünce dayanamadim. Ben birini incitecek bir insan degilim. Ettigim küfürlerden dolayi da özür dilerim” dedi.

Anadolu Sulh Ceza Hakimligi, ifade islemleri tamamlanan süphelinin “tehdit” suçundan tutuklanmasina karar verdi.
Kaynak: İHA