Müdür Dündar Açiklamasi 'Orman Yanginlarina Karsi Mücadele Için 7-24 Teyakkuzdayiz'

Kütahya Orman Bölge Müdürlügü Isletme Müdürleri toplantisinda konusan Bölge Müdürü Birol Dündar, Bölge Müdürlügü olarak orman yanginlarina karsi mücadele için 7-24 teyakkuzda olunacagini dile getirdi.

Müdür Dündar Açiklamasi 'Orman Yanginlarina Karsi Mücadele Için 7-24 Teyakkuzdayiz'
Orman Bölge Müdürü Birol Dündar, Bölge Müdür Yardimcilari Mustafa Arpaci ve Halil Karademir, Sube ve Isletme Müdürleri ve Bölge Müdürlügü Avukatinin katilimi ile Bölge Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklestirilen toplantida, 2022 yili programlarinda belirtilen faaliyetlerin aylik degerlendirilmesi yapildi ve özellikle orman yanginlari ile mücadelede dikkat edilecek hususlar üzerinde duruldu.

Toplantida yaptigi konusmada, Isletme Müdürlükleri tarafindan yapilan faaliyetlerde imkanlarin en etkin sekilde kullanilmasinin önemine deginen Bölge Müdürü Birol Dündar, Genel Müdürlügün verdigi programlarin tam olarak gerçeklesmesi için herkesin üzerine düsen sorumlulugu yerine getirmesini istedi.

Dündar toplantida, orman yanginlari açisindan hassas döneme girildigini ve hava sicakliklarinin arttigini, Bölge Müdürlügü olarak yanginlarin saptanmasindan söndürülmesine kadar olan süreçte titizlikle çalismasinin önemine deginerek, tüm personelin üzerine düsenin en iyisini yapacagina inandigini belirtti.

Dündar, Orman yanginlarinin en az zararla atlatilabilmesi için yapilan tatbikatlar ile personelin her duruma karsi hazirlikli oldugunu ve Bölge Müdürlügü olarak orman yanginlarina karsi mücadele için 7-24 teyakkuzda olunacagini dile getirdi.

Toplantida Sube ve Isletme Müdürlükleri tarafindan yapilan sunumlarda 2022 yili program ve gerçeklesmeleri ile ilgili bilgiler verildi.

Isletme Müdürlükleri, silvikültür faaliyetleri, odun disi ürünler, yanginla mücadele, isletme ve pazarlama konularinda yaptiklari çalismalari aktardilar ve Sube Müdürleri ile görüs alisverisinde bulundular. Sunumlarin ardindan sorunlar ve çözüm önerileri görüsüldü.
Kaynak: İHA