Antalya'da Otomobiller Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali

Antalya’da serit ihlali yaptigi ileri sürülen otomobilin karsi yönden gelmekte olan otomobille kafa kafaya çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 1 kisi öldü, 3 kisi yaralandi. Iki otomobilin de hurdaya döndügü kazada karayolu bir süre trafige kapali kaldi.

Antalya'da Otomobiller Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali
Kaza, Akseki Manavgat karayolu Geris kavsagi yakinlarinda saat 17.00 civarinda meydana geldi. Manavgat yönünden Akseki yönüne gitmekte olan ve serit ihlali yaptigi iddia edilen Mahmut Sercan Demirtas idaresindeki 06 MTG 66 plakali Ford marka lüks otomobil ile karsi yönden gelmekte olan Hasan Uzun idaresindeki 07 L 3834 plakali TOFAS marka otomobil kafa kafaya çarpisti. Kazayi görenler 112 acil saglik ekiplerine bildirdi. Kaza yerine itfaiye ve 112 saglik ekipleri sevk edildi. Büyüksehir Akseki ve Manavgat itfaiye birimi ekiplerince araçta sikisanlar çikarildi.

07 L 3834 plakali araç sürücüsü Hasan Uzun kazayi yarali olarak atlatirken, yolcu olarak bulunan ve Akseki Orman Isletme Müdürlügünde orman isçisi olarak çalisan Akif Aksel olay yerinde hayatini kaybetti. 06 MTG 66 plakali araç sürücüsü Mahmut Sercan Demirtas ve ayni araçta bulunan Eser Baytur da kazadan yarali olarak kurtuldu. Olay yerine sevk edilen saglik ekiplerinin müdahale ettigi yaralilar ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Hayatini kaybeden kisinin cansiz bedeni ise cumhuriyet savcisinin yaptigi incelemeden sonra Akseki Devlet Hastanenin morguna gönderildi. Kaza nedeniyle yaklasik iki saat trafik, yan yoldan verildi.

(Ayse Çatli/IHA)
Kaynak: İHA