Akasya Sokak Lezzetleri Festivali Basliyor

18-19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Akasya Sokak Lezzetleri Festivali basliyor.

Akasya Sokak Lezzetleri Festivali Basliyor


Akasya, 18-19 Haziran tarihlerinde Retro Lunapark’ta Sokak Lezzetleri Festivali’ni düzenleyecek. Iki yil aradan sonra bu yil üçüncüsü gerçeklesecek festivalde; sokak lezzetleri ziyaretçilere sunulacak. Festivale ayrica atölyeler ve müzik performanslari eslik edecek.

Dirsek Temasi is birligiyle “Subway Jazz Station” sahnede olacak

Akasya, festival kapsaminda; pandemi nedeniyle çalisamayan veya ekonomik güçlük yasayan sanatçi, icraci, teknisyen, saha çalisani gibi kültür-sanat sektörü çalisanlarina destek saglamak amaciyla kurulan “Dirsek Temasi” ile bir araya geliyor. Yaptigi çalismalardan elde ettigi gelirin tamamini kültür-sanat sektörü çalisanlarina aktaran Dirsek Temasi araciligiyla “Subway Jazz Station” grubu festivalde yer alacak. Subway Jazz Station 18-19 Haziran tarihlerinde, saat 14:00, 16:00 ve 18:00’de gerçeklestirecekleri 40’ar dakikalik performanslariyla lezzeti sanatla bulusturacak.

Babalar Günü’ne de renk katan keyifli atölyeler

18-19 Haziran tarihlerinde saat 17:00’da gerçeklesecek “Ebru Sen ile Taslarin Fisiltisi/ Mie Official” atölyesinde Litoterapist Ebru Sen, taslar yoluyla doganin dilini anlama ve yararlanma yolundaki bilgi ve tecrübelerini aktaracak. Yine festivalin iki gününde de 13:00-17:00 arasi her saat basi "Babami Çiziyorum" atölyesi yapilacak. Çocuklar, Sanatçi Burcu Baraner Kutlug esliginde Babalar Günü’ne özel portreler çizerek, babalarina hediye edecekler. Çizilen portreler Akasya’da sergileniyor olacak. Atölye sonunda ise katilan çocuklara birer kartpostal hediye edilecek.
Kaynak: İHA