Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in Esi Emine Erdogan Baskent Kültür Yolu Festivaline Katildi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan, Venezuelali El Sistema’s Fusion Ensemble’nin, Baskent Kültür Yolu Festivali kapsamindaki konserini izledi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in Esi Emine Erdogan Baskent Kültür Yolu Festivaline Katildi
Emine Erdogan, Cumhurbaskanligi Senfoni Orkestrasi Ada Ankara Ana Salon’daki konseri, Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy ve Venezuela’nin Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes ile birlikte dinledi. Venezuela’nin Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, konser sonunda El Sistema’s Fusion Ensemble’nin daveti için Emine Erdogan’a tesekkür etti. Büyükelçinin daveti üzerine sahneye gelen Emine Erdogan da müzisyenleri tek tek tebrik etti ve onlara çiçek verdi. Grup üyeleriyle hatira fotografi çektiren Emine Erdogan, salondan ayrilirken konseri izlemeye gelen müzikseverlerle sohbet ederek özçekim yaptirdi.

Konser sonrasi sosyal medya hesabindan paylasimda bulunan Emine Erdogan, "Venezuela ziyaretimizin unutulmazlarindan El Sistema’s Fusion Ensemble’yi yeniden dinleme firsatini ülkemizde bulmak büyük mutluluk. Müzigin bilgeligine, iyilestirici ruhuna en güzel örnegi sergilediler. Orkestranin performansina hayran olmamak elde degil" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA