Yalniz Yasayan Adam Yanginda Agir Yaralandi

Bursa’da aksam saatlerinde yalniz yasayan bir sahsin yasadigi evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çikan yanginda talihsiz adam feci sekilde yandi. Agir yaralanan emekli memur oldugu ögrenilen sahis, hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Yalniz Yasayan Adam Yanginda Agir Yaralandi
Yangin, saat 23.00 siralarinda Orhangazi ilçesi Gizem Apartmani B blokta yalniz yasayan Yahya Tosun (67) isimli sahsin evinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanin ikinci katindaki daireden çikan dumanlari gören vatandaslar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Kapi kirilarak içeri girildi

Apartmana gelen itfaiye ve polis ekipleri kilitli olan kapiyi kirarak içeri girdi. Yangina müdahale eden itfaiye ekipleri odada bir sahsi tespit etti. Olay yerine çagrilan 112 Saglik Ekipleri vücudunun tamaminda üçüncü derece yaniklar olustugu belirlenen Yahya Tosun’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptiktan sonra ambulansa tasidi.

Yasam mücadelesi veriyor

Orhangazi Devlet Hastanesine kaldirilan yarali sahis burada kontrol altina alindi. Sahsin hayati tehlikesi bulundugu belirlendi.

Oglu ile ayni kaderi paylastilar

Öte yandan emekli memur oldugu belirlenen ve yalniz yasadigi tespit edilen Yahya Tosun’un 2002 yilinda oglu Nihat Tosun’un evinde çikan yanginda hayatini kaybettigi belirlendi. Feci yangin ile ilgili sorusturma baslatildi. Yanginin sahsin evde içtigi sigaradan çikmis olabilecegi üzerinde duruluyor.
Kaynak: İHA