Tesisatçi Tamir Için Gittigi Evde Kafasina Sopayla Vurularak Öldürüldü

Bayburt’ta dogalgaz tamiri için gittigi evde S.T isimli tesisatçi, evdeki M.K isimli sahis tarafindan sebebi bilinemeyen nedenden kafasina sopayla vurularak öldürüldü.

Tesisatçi Tamir Için Gittigi Evde Kafasina Sopayla Vurularak Öldürüldü
Edinilen bilgiye göre olay, 22.00 sularinda Karasakal Mahallesinde gerçeklesti. Mahalleye yeni tasinmis olan aile dogalgazdaki sorun nedeniyle S.T’yi tamir için Karasakal Mahallesindeki ikametine çagirdi. Dogalgaz tesisatindaki sorunu gidermek için araciyla eve giden S.T. isimli vatandas, evde bulunan M.K.’nin arkadan sopa ile vurmasi sonucu hayatini kaybetti.

Olay yerine gelen emniyet ekipleri M.K. isimli sahsi gözaltina alirken, hayatini kaybeden S.T.’nin cenazesi ise otopsi yapilmak üzere saglik ekiplerince olay yerinden götürüldü.

Öldürülen sahis S.T ile cinayeti isleyen M.K. arasinda ne yasandigi henüz bilinmezken, olayin açiga çikmasi için sorusturma sürüyor. Olay yerine gelen S.T’nin acili yegenleri, polislere "bu olayi çözün, katil cezasini çeksin" diyerek gözyasi döktüler. Öte yandan Bayburt Cumhuriyet Bassavciligi olay yerinde yaptigi incelemelerin ardindan, cinayetin oldugu bölgede genis çapli bir sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA