Kagithane'de Taksinin Yayaya Çarptigi Feci Kaza Anlari Kamerada

Kagithane’de ticari taksinin bir yayaya çarparak ölümüne yol açtigi kazanin görüntüleri ortaya çikti. Çarpmanin etkisiyle sahsin yola firladigi, taksinin ise park halindeki baska bir araca da çarptigi görülüyor. Öte yandan, olaya iliskin gözaltina alinin 70 yasindaki sürücü ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kagithane'de Taksinin Yayaya Çarptigi Feci Kaza Anlari Kamerada
42 yasindaki sahsa süratle gelen taksinin çarpmasi kameralara yansidi. Feci kazada taksinin çarptigi sahis, hayatini kaybederken 70 yasindaki taksici ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kagithane Merkez Mahallesi’nde önceki hafta Cuma günü saat 08.00 siralarinda meydana gelen olayda, yolun karsisina geçmeye çalisan Ibrahim Eren (42), Hasan Ö.’nün (70) kullandigi 34 TFA 39 plakali ticari taksinin çarpmasi sonucu yola savrulmustu.

Hastanede hayatini kaybetmisti

Eren’e çarptiktan sonra kontrolden çikan taksi ise park halindeki önce araçlara çarpmis ardindan refüje vurarak durabilmisti. Çarpmanin etkisiyle agir yaralanan Ibrahim Eren’i gören çevredeki vatandaslar polis ve saglik ekiplerine ihbarda bulunmustu. Ihbar üzerine olay yerine sevk edilen saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yarali adam, kaldirildigi Kagithane’deki özel bir hastanede tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetmisti.

Havalanarak park halindeki araca çarpti

Öte yandan, yasanan o dehset anlarinin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde, süratli sekilde ilerleyen taksinin vurdugu adam havalanarak park halindeki bir araca sert sekilde çarpiyor. Adam yere düserek hareketsiz bir sekilde duruyor. Taksi ise birkaç araca çarparak durabiliyor.

Taksici tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Büro Amirligi ekipleri, kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Olayla ilgili taksi sürücü Hasan Ö. ise yakalanarak emniyete götürüldü. Sadabad Polis Merkezi Amirligindeki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen taksici Hasan Ö., “taksirle öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Araci kullanan soför birakip kaçmisti”

Olayla ilgili konusan esnaf Harun Atakul, “Ben geldigimde polisler falan vardi burada. Taksicinin çarptigi adami ambulans ile götürmüsler. Burada duran 5 araç ardi ardina çarpmayla birbirine girmis. Taksi de refüje savrulmus ama araci kullanan soför birakip kaçmisti. Ben geldigimde yaraliyi ambulans götürdügü için ben göremedim onu” dedi.



“Önce yayaya sonra park halindeki araçlara çarpmis”

Kaza sonrasinda olay yerine gelen Mustafa Topal ise “Ben sabah geldigimde burada ambulans ve polisler vardi. Yerde bir adam yatiyordu. Duyduguma göre adam önce bir yayaya çarpmis daha sonra da kontrolünü kaybedip park halindeki arabalara çarpmis. Kazadan sonra da taksici arabasini birakip kaçmis. Duyduguma göre yarali adam vefat etmis galiba” seklinde konustu.

Kaynak: İHA